Fastest Guitar Solo On Doremi Scales Per Second

Malaysia Norzamri Lagenda

Like

Gombak, Selangor, Malaysia / September 27, 2011

Norzamri Lagenda played the Doremi scales on his guitar for 23.67 seconds.

Comments

  • United States Zabanun

    Zabanun

    Congratulation Norzamri Lagenda. i'm glad of you. may Allah always bless you in your live and career. Salam from Seri Bulan.

    • Malaysia Norzamri Lagenda

      Norzamri Lagenda

      thanks so much sis seri bulan....sorry for late reply......may ALLAH bless you too.....salam kembali

  • United States As-Siddiq Nur

    As-Siddiq Nur

    ambik ar record guinness bro sbb ko lagi laju dari della vega la... kasi up nama anak malaysia di mata dunia

    • Malaysia Norzamri Lagenda

      Norzamri Lagenda

      sekarang ni pun saya dah pegang rekod dunia fastest guitarist dalam skala doremi atas gitar....terima kasih atas sokongan..demi negara dan bangsa saya....

  • Malaysia Norzamri Lagenda

    Norzamri Lagenda

    to farhadi - tak perlu lagi guinness kerana recordsetter juga mempunyai hak mengiktiraf yg sama seperti guinness cuma recordsetter ini baru lagi tapi mempunya kuasa iktiraf sama yg terdapat pada guinness......lagi recordsetter dari us dan guinness dari england......terima kasih atas komen yg membina..biarkan della vega dengan rekod nya tu...kita orang melayu patut berbangga kerana ada gitaris melayu yg diiktiraf sebagai pemegang tiga rekod dunia......saya tak kata saya tapi kalau ada melayu lain yg pegang rekod saya juga pasti bangga....kerana itu orang kita

  • United States FarhAdi Zainul

    FarhAdi Zainul

    http://www.youtube.com/watch?v=BynUZOJc8QI

  • United States FarhAdi Zainul

    FarhAdi Zainul

    wow bro.. mmg terbaik... tp apsal xdalam guiness world record?? aku rsa ko lg laju dari pmgang record official tu..pelik aku...

  • Malaysia Norzamri Lagenda

    Norzamri Lagenda

    thanks recordsetter for my third world records...yearghhh

Under review comments

Tags: fastestplayingguitarinstrument